Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201004-02-2010: Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Βόρεια Ελλάδα και την...

04-02-2010: Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Βόρεια Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Βόρεια Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία επισκέπτεται ο
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία εντάσσεται στο πλαίσιο των εξορμήσεων του Υπουργού στην περιφέρεια, για την επιθεώρηση υπηρεσιών.

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα συναντηθεί με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και με άλλους ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Επί τάπητος θα τεθούν τα θέματα της αστυνόμευσης και της αντεγκληματικής πολιτικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Υπουργός θα έχει σύσκεψη με το Διοικητή της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος και τους Λιμενάρχες της Περιφέρειας, με κύριο θέμα συζήτησης την Ασφάλεια Ναυσιπλοΐας.

Τελευταίες Αναρτήσεις