Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201029-01-2010: Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κρήτη

29-01-2010: Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κρήτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Τα θέματα της αστυνόμευσης, της αντεγκληματικής πολιτικής, της δασοπυρόσβεσης και της ασφάλειας ναυσιπλοΐας θα τεθούν επί τάπητος στις συναντήσεις που θα έχει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται από το πρωί, σήμερα Παρασκευή 29-1-2010, στην Κρήτη συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, τους τρεις Αρχηγούς των Σωμάτων Ασφαλείας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηράκλειο ο κ. Υπουργός θα συμμετέχει σε σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου θα παρευρίσκονται ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, οι Διευθυντές, οι Υποδιευθυντές και οι Διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, οι Διοικητές των πυροσβεστικών υπηρεσιών και της 3ης ΕΜΑΚ, ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, οι Κεντρικοί Λιμενάρχες Ηρακλείου και Χανίων και οι Λιμενάρχες Ρεθύμνου, Αγ. Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κρήτη ο κ. Υπουργός θα έχει επαφές και με τοπικούς φορείς- βουλευτές, Νομάρχες, Δημάρχους, το Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης, το Γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου- όπως και με μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας Ηρακλείου.

Τελευταίες Αναρτήσεις