Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201020-10-2010: Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

20-10-2010: Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στη δημιουργία του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.

Από την πλευρά του Υπουργού εκφράστηκε η επιθυμία να υπάρχει άμεση συνεργασία στο συγκεκριμένο θέμα, με στόχο την ομαλή μετάβαση στο αναβαθμισμένο, πλέον, καθεστώς.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε ότι στο εξής οι τοποθετήσεις – μεταθέσεις στο Λιμενικό Σώμα θα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και με το σύστημα της μοριοδότησης και δεσμεύτηκε για αξιοκρατικές προσλήψεις.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις δεσμεύσεις του κ. Χρυσοχοΐδη, καθώς οι περισσότερες αποτελούν αιτήματα της Ένωσης.

Τελευταίες Αναρτήσεις