Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200931-12-2009: Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους

31-12-2009: Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Νικόλαο Σερέτη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο Δημήτριο Σκαρλάτο προσέφεραν, σήμερα και ώρα 10.45΄, εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο, ρυθμιστή κυκλοφορίας στο Σύνταγμα (συμβολή των οδών Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας )

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόριος Τασούλας και ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο Γεώργιο Κορφοξυλιώτη, προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο στον Πειραιά (Πλατεία Κοραή).

Δώρα σε τροχονόμους της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής προσέφεραν, επίσης:

  • Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Χριστοφιλάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Υποστράτηγος Φώτιος Γεωργόπουλος, στην Κηφισιά (Πλατεία Πλατάνου).
  • Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Γεώργιος Μπαλάγκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος Ηλίας Τσιβίκης, στη Γλυφάδα (συμβολή των οδών Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη).
  •  Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών & Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Δασκαλάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος Ευάγγελος Βενάρδος, στο Αιγάλεω (συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών).

Σύνταγμα

Πειραιά

Κηφισιά

 

 

Γλυφάδα

Τελευταίες Αναρτήσεις