Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Νοέμβριος 200926-11-2009: Δελτίο Τύπου με συναντήσεις εργασίας του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια με θέμα "Ασφαλείς Δήμοι" και "Αθλητική...

26-11-2009: Δελτίο Τύπου με συναντήσεις εργασίας του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια με θέμα “Ασφαλείς Δήμοι” και “Αθλητική Βία”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ανοικτή συνάντηση εργασίας με θέμα «Προστασία του Πολίτη – Ασφαλείς Δήμοι» θα προεδρεύσει το ερχόμενο Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπύρος Βούγιας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Νέας Μαγνησίας στις 10.00. Θα συμμετάσχουν όλοι οι δήμαρχοι των δυτικών περιοχών του νομού Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της διοίκησης των αστυνομικών αρχών, εκπρόσωποι επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων, καθώς και απλοί πολίτες.

Την ίδια ημέρα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπύρος Βούγιας συγκαλεί σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Αθλητική Βία». Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27), στις 12.00. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι αστυνομικοί διευθυντές της Θεσσαλονίκης, οι αρμόδιοι εισαγγελείς, οι πρόεδροι των ΠΑΕ, των ΚΑΕ και των Ερασιτεχνικών Σωματείων ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς και εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων.

Τελευταίες Αναρτήσεις