Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Αύγουστος 200915-08-2009: Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη στη Γ.Α.Δ.Α και στο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ

15-08-2009: Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη στη Γ.Α.Δ.Α και στο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΤΗΛ: 210 – 6977505

Αθήνα, 15 08 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σήμερα 15-08-2009, ημέρα εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, επισκέφθηκε αρχικά τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.Α.Δ.Α), συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Μπούτσικα και στη συνέχεια επισκέφτηκε το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος (199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ), όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Κοντοκώστας.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, ενώ από τα Κέντρα Επιχειρήσεων απηύθυνε ευχετήρια μηνύματα μέσω ασυρμάτου.

Μετά το πέρας των επισκέψεων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ημέρες γιορτινές, ημέρες διακοπών, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί δημόσιοι λειτουργοί, οι οποίοι είναι αυτές τις μέρες στο καθήκον. Μεταξύ αυτών βέβαια οι Αστυνομικοί μας και οι Πυροσβέστες μας. Θεώρησα σκόπιμο και επισκέφτηκα σήμερα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Χαιρέτησα και ευχήθηκα όσους σήμερα είναι εδώ, αλλά και από τον ασύρματο ευχήθηκα στα πληρώματα των περιπολικών και της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. Τους ευχαρίστησα και τους ευχαριστώ και δημόσια άλλη μια φορά για ό,τι κάνουν για την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να υπάρχει νομιμότητα, κλίμα ασφάλειας, αλλά και προστασία του περιβάλλοντος.

Δημοσιογράφος: Στο κλίμα ασφάλειας, βγήκαν τα στοιχεία εγκληματικότητας για το πρώτο εξάμηνο του 2009, με πολύ μεγάλη αύξηση, ληστείες, διαρρήξεις, αδικήματα που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία.

Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών: Καταβάλλεται μια πολύ σοβαρή και σημαντική προσπάθεια, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε αυτή την προσπάθεια και εκτιμώ ότι θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσιογράφος: Με τις εκτιμήσεις όμως ο πολίτης δεν αισθάνεται ασφαλής.

Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών: Θα προσπαθήσουμε να αισθάνεται ασφαλής, όπως προσπαθήσαμε και πετύχαμε μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουμε μία άριστη αντιπυρική περίοδο που ελπίζω ότι θα πάει μέχρι τέλους καλά.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη στη Γ.Α.Δ.Α

Φωτογραφίες από την επίσκεψη στο Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ

 

Τελευταίες Αναρτήσεις