Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Αύγουστος 200901-08-2009: Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη στην Κύπρο

01-08-2009: Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη στην Κύπρο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 01 Αυγούστου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα, ολοκλήρωσε χθες την επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο. Επισκέφθηκε την Βουλή των Αντιπροσώπων και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της κ. Μάριο Καρογιάν, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Λουκά Λουκά, του Αρχηγού της Κυπριακής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ Παπαγεωργίου και της Επιτετραμμένης της Ελλάδος στη Λευκωσία κας Αικατερίνης Ξαγοράρης.

Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία των Κοινοβουλίων Ελλάδας και Κύπρου και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και των ναρκωτικών.

Στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Υπουργός επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα και τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου κατέθεσε στεφάνια.

Τελευταίες Αναρτήσεις