Σα 4 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Ιούλιος 200918-07-2009: Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Υπηρεσίες των Νομών Έβρου και Ροδόπης

18-07-2009: Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Υπηρεσίες των Νομών Έβρου και Ροδόπης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

210-6977505

Αθήνα, 18 Ιουλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και τον Περιφερειάρχη Π.Υ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχο Χρήστο Ρούφο στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε περιφερειακές Υπηρεσίες, επισκέφθηκε 16/07/2009 και 17/07/2009 τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές μονάδες των Νομών Έβρου και Ροδόπης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στους Νομούς Έβρου και Ροδόπης, ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Περιφερειάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος συμμετείχαν σε διαδοχικές συσκέψεις με:

· Τους Αστυνομικούς Διευθυντές των αντίστοιχων Διευθύνσεων, τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και λοιπούς Αξιωματικούς του κάθε Νομού,

· Εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων,

· Τους Νομάρχες, τους Δημάρχους και λοιπούς παράγοντες τοπικής αυτοδιοίκησης του κάθε Νομού, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων, τόσο σε Αστυνομικές όσο και σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε για το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουν οι Υπηρεσίες καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που έχουν να διαχειριστούν και να επιλύσουν σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης παρείχε κατευθυντήριες οδηγίες σε θέματα Δημόσιας Τάξης και Πυροσβεστικής τονίζοντας στο προσωπικό την αναγκαιότητα θωράκισης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, της πρόληψης – καταστολής της εγκληματικότητας και της προληπτικής και κατασταλτικής δράσης κατά τη διάρκεια της νέας αντιπυρικής περιόδου.

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης στο πλαίσιο της επισκέψεως του στον Νομό Ροδόπης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και ανώτατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστη στην Σχολή Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή για την τελετή αγιασμού έναρξης εκπαίδευσης των νέων Ειδικών Φρουρών που εντάχθηκαν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντίστοιχες, τελετές αγιασμού πραγματοποιήθηκαν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών Διδυμοτείχου και Ξάνθης όπου παρέστησαν ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Θράκη με την ξενάγησή του στο μεθοριακό σταθμό Κήπων Έβρου, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των Αστυνομικών καθώς και για τα θέματα που διαχειρίζονται σε καθημερινή βάση.

Δείτε τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών .

Τελευταίες Αναρτήσεις