Σα 4 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Ιούλιος 200916-07-2009:Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Αστυνομικές Υπηρεσίες και σε Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος της Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής

16-07-2009:Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Αστυνομικές Υπηρεσίες και σε Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος της Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα θα πραγματοποιήσει την 16-17/07/2009 επισκέψεις σε περιφερειακές Υπηρεσίες των Νομών Έβρου και Ροδόπης.

Το πρόγραμμα του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών περιλαμβάνει συσκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, καθώς και συναντήσεις με εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Περιλαμβάνει επίσης, επισκέψεις στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής στις οποίες θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Π.Υ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχο κ. Ρούφο.

Την Παρασκευή (17-07-2009) ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, θα παραστεί στη τελετή αγιασμού για την έναρξη εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας (Κομοτηνή).

Σκοπός των επισκέψεων του κ. Αναπληρωτή Υπουργού στις περιφερειακές Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος είναι η ενημέρωσή του και η άμεση αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και η παροχή ειδικότερων οδηγιών και κατευθύνσεων σχετικά με την αποτελεσματικότερη επιτέλεση του έργου τους.

Τελευταίες Αναρτήσεις