Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Ιούνιος 200930-06-2009: Σημεία Συνέντευξης Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αρμόδιος για θέματα...

30-06-2009: Σημεία Συνέντευξης Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αρμόδιος για θέματα Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Ασφάλειας κ. Jacques Barrot.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης, που πραγματοποιεί στη χώρα μας ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αρμόδιος για θέματα Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Ασφάλειας κ. Jacques Barrot, την 11.30΄ώρα σήμερα επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής (Πέτρου Ράλλη-24-Ταύρος), όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και τις εγκαταστάσεις από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια και ώρα 13.15΄στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Εσωτερικών ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραυρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Πρέσβης Κωνσταντίνος Μπίτσιος.

Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης. 

Τελευταίες Αναρτήσεις