Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Ιούνιος 200906-06-2009: Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία του αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου.

06-06-2009: Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία του αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
210-6977505

Αθήνα, 06 Ιουνίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία του αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας άριστος Αξιωματικός ο Σπύρος Θεοδώρου συγκαταλέγεται από χθες μεταξύ των ηρώων, των ηρώων εκείνων που έχουν δώσει ότι πολυτιμότερο έχει ο άνθρωπος, τη ζωή του για ιδανικά. Ο Σπύρος έδωσε τη ζωή του για το ιδανικό της ευταξίας, της ευνομίας για την ύπαρξη κλίματος ασφαλείας στην ελληνική κοινωνία.

Καταγόμενος από μία ταπεινή οικογένεια και προερχόμενος από αυτή την ακριτική και ηρωική περιοχή σχεδόν για μια δεκαετία έδινε τη μάχη κατά του εγκλήματος και των εγκληματιών. Αυτή τη μάχη του υποσχόμαστε να τη συνεχίσουμε δυναμικά με σύνεση γιατί το έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Σε αυτή τη προσπάθεια εκείνο που θέλουμε είναι να έχουμε σύμμαχο όλη την ελληνική κοινωνία, όλους εκείνους οι οποίοι αγαπούν τη τάξη, αγαπούν το νόμο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους, στους συγγενείς όλους και να πω ότι με πολύ σεβασμό αντιμετωπίζουμε αυτή την οικογένεια, η οποία εκτός του ότι ανέθρεψε ένα τόσο σεμνό και καλό παλικάρι, όλο αυτό το διάστημα των δύο μηνών που στάθηκε δίπλα του με αξιοπρέπεια χωρίς ύβρεις ούτε καν εναντίον εκείνων οι οποίοι ήταν αιτία του θανάτου του. Πραγματικά μας εντυπωσίασε. Θερμά συλλυπητήρια.»-

Δείτε τη χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών για τον θάνατο του αστυνομικού.

Τελευταίες Αναρτήσεις