Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Μάιος 200929-05-2009:Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στην Κρήτη (28/05/2009)

29-05-2009:Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στην Κρήτη (28/05/2009)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

210-6977505

Αθήνα, 29 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αθανάσιο Κοντοκώστα επισκέφθηκε χθες 28/05/2009 Αστυνομικές και Πυροσβεστικές μονάδες των Νομών Ρεθύμνης και Χανίων.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συμμετείχε σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στην Σχολή Αστυνομίας στο Ρέθυμνο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, συναντήθηκε με συνδικαλιστές ενώ συμμετείχε σε ευρείες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στις Νομαρχίες Ρεθύμνης και Χανίων. Στο πλαίσιο του προγράμματος του στην Κρήτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων στον Αποκόρωνα Χανίων ενώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των επισκέψεων του στην Κρήτη, εγκαινιάζοντας το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, ως προς τη λειτουργία και τον βαθμό ετοιμότητας των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Κρήτη τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος είναι, με τον συντονισμό και τον εφοδιασμό των Υπηρεσιών με προσωπικό και μέσα, να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το επίπεδο παροχής Υπηρεσιών αστυνόμευσης και ασφάλειας, ο βαθμός εξυπηρέτησης του πολίτη και η ανταπόκριση σε θέματα πυρόσβεσης.

Επιπλέον, αναφορικά με το Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου τόνισε ότι με τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, σημειώνοντας ότι σε λίγες ημέρες θα εγκαινιαστεί το Αστυνομικό Κατάστημα Σούδας.

Τέλος, ο κ. Μαρκογιαννάκης δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα επισκεφθεί και τους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

Δείτε τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών.

Τελευταίες Αναρτήσεις