Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Μάιος 200926-05-2009: Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Υπηρεσίες των Νομών Βοιωτίας και Φωκίδας (25/05/2009)

26-05-2009: Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Υπηρεσίες των Νομών Βοιωτίας και Φωκίδας (25/05/2009)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

210-6977505

Αθήνα, 26 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αθανάσιο Κοντοκώστα στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε περιφερειακές Υπηρεσίες, επισκέφθηκε χθες 25/05/2009 Αστυνομικές και Πυροσβεστικές μονάδες των Νομών Βοιωτίας και Φωκίδας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους Νομούς Βοιωτίας και Φωκίδας, ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος συμμετείχαν σε διαδοχικές συσκέψεις με:

· Τους Αστυνομικούς Διευθυντές των αντίστοιχων Διευθύνσεων, τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και λοιπούς Αξιωματικούς του κάθε Νομού,

· Εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων,

· Βουλευτές, τους Νομάρχες, τους Δημάρχους και λοιπούς παράγοντες τοπικής αυτοδιοίκησης του κάθε Νομού, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων, τόσο σε Αστυνομικές όσο και σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε για το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουν οι Υπηρεσίες καθώς και για τα θέματα αστυνομικής και πυροσβεστικής φύσεως, που έχουν να διαχειριστούν και να επιλύσουν σε καθημερινή βάση. Ο κ. Μαρκογιαννάκης παρείχε κατευθυντήριες οδηγίες σε θέματα Δημόσιας Τάξης και Πυροσβεστικής τονίζοντας στο προσωπικό την αναγκαιότητα θωράκισης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, της πρόληψης – καταστολής της εγκληματικότητας και της προληπτικής και κατασταλτικής δράσης ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης χαρακτήρισε την περιοδεία ιδιαίτερα παραγωγική τονίζοντας ότι ο συντονισμός και η συνεργασία στους Νομούς αυτούς βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, τόσο όσο αφορά θέματα αστυνόμευσης, όσο και πυροπροστασίας.

Δείτε τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών.

Τελευταίες Αναρτήσεις