Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Μάιος 200920-05-2009:Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Υπηρεσίες τoυ Νομού Ευβοίας (20/05/2009)

20-05-2009:Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Υπηρεσίες τoυ Νομού Ευβοίας (20/05/2009)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 20 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αθανάσιο Κοντοκώστα στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε περιφερειακές Υπηρεσίες, επισκέφθηκε σήμερα 20/05/2009 Αστυνομικές και Πυροσβεστικές μονάδες του Νομού Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος συμμετείχαν σε διαδοχικές συσκέψεις με:

· Τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και λοιπούς Αξιωματικούς

· Εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων,

· Βουλευτές, τον Νομάρχη, τον Δήμαρχο και λοιπούς παράγοντες τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τόσο σε Αστυνομικές όσο και σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε για το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουν οι Υπηρεσίες καθώς και για τα θέματα αστυνομικής και πυροσβεστικής φύσεως, που έχουν να διαχειριστούν και να επιλύσουν σε καθημερινή βάση. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Μαρκογιαννάκης παρείχε κατευθυντήριες οδηγίες σε θέματα Δημόσιας Τάξης και Πυροσβεστικής τονίζοντας στο προσωπικό την αναγκαιότητα θωράκισης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, της πρόληψης – καταστολής της εγκληματικότητας και της προληπτικής και κατασταλτικής δράσης ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης χαρακτήρισε την περιοδεία ιδιαίτερα παραγωγική τονίζοντας ότι ο συντονισμός και η συνεργασία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, τόσο όσον αφορά θέματα αστυνόμευσης, όσο και πυροπροστασίας.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών.

Τελευταίες Αναρτήσεις