Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Μάιος 200920-05-2009: Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Υπηρεσίες του Νομού Ευβοίας (Χαλκίδα)

20-05-2009: Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Υπηρεσίες του Νομού Ευβοίας (Χαλκίδα)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 20 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αθανάσιο Κοντοκώστα θα πραγματοποιήσει σήμερα επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Νομού Ευβοίας.

Το πρόγραμμα του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών περιλαμβάνει επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χαλκίδας, συναντήσεις με εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων, καθώς και σύσκεψη στη Νομαρχία Ευβοίας με Βουλευτές και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι σκοπός των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών σε αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες είναι η ενημέρωση και η άμεση αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες, καθώς και η αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τελευταίες Αναρτήσεις