Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Μάιος 200919-05-2009:Δελτίο Τύπου για συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δήμοσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Ρωσίας και με εκπpοσώπους της Ρωσικής...

19-05-2009:Δελτίο Τύπου για συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δήμοσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Ρωσίας και με εκπpοσώπους της Ρωσικής Ομοσμπονδίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 19 Μαΐου 200 9

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος συναντήθηκε σήμερα (19-05-2009) με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ. Vladimir I. CHKHIKVISHVILI και συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Υποδιευθύντρια της Υπηρεσίας Μετανάστευσης κα. Egorova , η Διευθύντρια του Τμήματος Διεθνούς Συνεργασίας κα. Stepanova και η Υποπρόξενος της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα κα. Shangarovskaya .

Επίσης συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γεώργιος Βαλαδώρος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης, Υποστράτηγος Γεώργιος Γαλιάτσος, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννα Μπεκιάρη και εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αλέξανδρος Σούκουλης .

Τελευταίες Αναρτήσεις