Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Μάιος 200914-05-2009:Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα

14-05-2009:Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 14 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος συναντήθηκε σήμερα με τoν Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα Dr David Landsman και συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την παράνομη μετανάστευση και τρόπους έμπρακτης βελτίωσης της διμερούς συνεργασίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γενικός Γραμματέας αναφέρθηκε στο ζήτημα της παραβατικής συμπεριφοράς μιας κατηγορίας βρετανών τουριστών που επισκέπτονται συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας μας (Λαγανά Ζακύνθου, Κάβο Κέρκυρας, Μύκονο, Φαληράκι Ρόδου, Καρδάμαινα Κω, Μάλλια και Χερσόνησο Κρήτης), επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να συμμορφώνονται με την ελληνική νομοθεσία.

Ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας ενημέρωσε τον κ.Μπίτσιο για τις ενέργειες της Πρεσβείας και του Βρετανικού Προξενείου και για την συνεργασία που έχουν με την τοπική αυτοδιοίκηση, τα ταξιδιωτικά γραφεία και την αστυνομία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Τελευταίες Αναρτήσεις