Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Μάιος 200912-05-2009: Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Αστυνομικές Υπηρεσίες των Νομών Κορινθίας και Αργολίδας

12-05-2009: Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Αστυνομικές Υπηρεσίες των Νομών Κορινθίας και Αργολίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 12 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα, θα πραγματοποιήσει αύριο (13/05/2009) επισκέψεις σε περιφερειακές Αστυνομικές Υπηρεσίες των Νομών Κορινθίας και Αργολίδας.

Το πρόγραμμα του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών περιλαμβάνει συσκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, καθώς και συναντήσεις με Βουλευτές, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι σκοπός των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών σε αστυνομικές περιφερειακές υπηρεσίες είναι η ενημέρωση και η άμεση αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες, καθώς και η αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελευταίες Αναρτήσεις