Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Απρίλιος 200909-04-2009: Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Περιφερειακές Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδος (09/04 - 10/04/2009)

09-04-2009: Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Περιφερειακές Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδος (09/04 – 10/04/2009)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

210-6977505

O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα, πραγματοποιεί κατά το διήμερο 09/04 – 10/04/2009 επισκέψεις σε περιφερειακές Αστυνομικές Υπηρεσίες των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας και Πέλλας.

Το πρόγραμμα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών περιλαμβάνει συσκέψεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, επισκέψεις σε Αστυνομικά Τμήματα και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών, πραγματοποίηση συσκέψεων και συναντήσεων με Βουλευτές, με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και συναντήσεις με εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βόρεια Ελλάδα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο ενώ με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη θα συγκαλέσουν ευρεία σύσκεψη για θέματα Δημόσιας Τάξης, στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, στην οποία θα συμμετάσχουν Βουλευτές του Νομού, Γενικοί Γραμματείς Περιφέρειας, ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Την Παρασκευή (10-04-2009) ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας θα επιδώσουν τα πτυχία σε αποφοιτούντες Aξιωματικούς από το Κέντρο Επιμόρφωσης στη Βέροια.

Σκοπός των επισκέψεων του κ. Αναπληρωτή Υπουργού και του κ. Αρχηγού είναι η ενημέρωσή τους από τους Προϊσταμένους των Αστυνομικών Υπηρεσιών, η παροχή ειδικότερων οδηγιών και κατευθύνσεων σχετικά με την αποτελεσματικότερη επιτέλεση του αστυνομικού έργου και κυρίως η προσωπική αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και οι Περιφερειακές Υπηρεσίες.

Τελευταίες Αναρτήσεις