Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Μάρτιος 200904-03-2009: Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στη νεότερη δήλωση του Πολιτικού Εκπροσώπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ για θέματα Εσωτερικών

04-03-2009: Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στη νεότερη δήλωση του Πολιτικού Εκπροσώπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ για θέματα Εσωτερικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

210-6977505

Αθήνα, 04 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σχολιάζοντας την νεότερη ανακοίνωση του πολιτικού εκπροσώπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Εσωτερικών, δήλωσε:

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ, ως γνωστόν, επιδιώκει τον ¨πρωταθλητισμό¨ στον παραπολιτικό λόγο και στην εξαπάτηση με την τέχνη του αντιπερισπασμού. Εκλαμβάνει έτσι την υπεύθυνη θέση του τότε Υπουργού Δημόσιας Τάξης, επί ενός εθνικού θέματος, σαν συγχωροχάρτι για τα ανομήματα της απόλυτης κομματικοποίησης της Αστυνομίας επί των ημερών διακυβέρνησης της Χώρας από τις Κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Για την ¨ταμπακέρα¨ της υπόθεσης σιγή! Δεν αισθάνεται άραγε την ευθύνη για αυτοκριτική όταν με τις μεθοδεύσεις του επί σειρά ετών χάρασσε πολιτική στην Αστυνομία, με παραμορφωτικούς κομματικούς φακούς; »

Τελευταίες Αναρτήσεις