Πε 8 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 200905-02-2009: Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών μετά την παρουσίαση του λευκώματος «Αθήνα-Τεκμήρια Φωτογραφικού Αρχείου»

05-02-2009: Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών μετά την παρουσίαση του λευκώματος «Αθήνα-Τεκμήρια Φωτογραφικού Αρχείου»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλóπουλος, μετά την παρουσίαση του λευκώματος «Αθήνα – Τεκμήρια Φωτογραφικού Αρχείου», απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:

Είναι ασφαλής πόλη η Αθήνα;

ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Τα φαινόμενα που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό μας προβληματίζουν και μας ωθούν να εντείνουμε τις προσπάθειες ώστε η ασφάλεια των πολιτών να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική. Όμως, σε καμία περίπτωση, τέτοια φαινόμενα δεν μπορούν να οδηγήσουν σε γενικευμένα συμπεράσματα. Και είναι λάθος να βγάζουμε γενικευμένα συμπεράσματα. Διότι αυτά, εκτός από την ανακρίβειά τους, βλάπτουν τον ίδιο τον Τόπο και την εικόνα του. Το τονίζω: Γνωρίζουμε τα προβλήματα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Αλλά, σε καμία περίπτωση, δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να μας οδηγούν σε κάτι που, όπως τόνισε ο Δήμαρχος προηγουμένως, είναι μια εσφαλμένη εικόνα. Η Αθήνα είναι ασφαλέστερη από πολλές άλλες πόλεις. Σας ευχαριστώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταίες Αναρτήσεις