Σα 28 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 200903-02-2009: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

03-02-2009: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 03 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης συναντήθηκε σήμερα (03-02-2009) με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Διευθύνων Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας και Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Τάκη Αράπογλου και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, κ. Χρήστο Γκόρτσο. Στη συνάντηση παρίστατο και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κος Αναπληρωτής Υπουργός ανέπτυξε στους συνομιλητές, την πρόθεσή του για ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, προκειμένου οι τράπεζες να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, με σκοπό την αποτροπή των ληστειών που διαπράττονται με ευκολία.

Προς της κατεύθυνση αυτή, αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατατεθούν σχετικές προτάσεις οι οποίες θα ληφθούν υπόψη για τη διαμόρφωση της τελικής ρύθμισης.

Τελευταίες Αναρτήσεις