Δε 25 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200928-01-2009: Τελετή παράδοσης και παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

28-01-2009: Τελετή παράδοσης και παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210-6977505

Αθήνα, 28 –01-2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε σήμερα και ώρα 12:30 στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου ο νέος Γενικός Γραμματέας, Πρέσβης, κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, από τον απερχόμενο κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. Πρέσβης ε.τ. κ. Ιωάννης Κοραντής, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αθανάσιος Κοντοκώστας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αγροφυλακής κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος καθώς και άλλοι Υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της τελετής χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Εσωτερικών, ο Αναπληρωτής Υπουργός, ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας, καθώς και ο νέος Γενικός Γραμματέας.

Δείτε ομιλίες του:

 του Υπουργού Εσωτερικών

του Αναπληρωτή Υπουργού

του απερχόμενου Γενικού Γραμματέα,

του νέου Γενικού Γραμματέα.

Τελευταίες Αναρτήσεις