Τε 27 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200913-01-2009 Δελτίο Τύπου του ΥΠ.Εσωτερικών σε απάντηση σημερινών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

13-01-2009 Δελτίο Τύπου του ΥΠ.Εσωτερικών σε απάντηση σημερινών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση προς τη δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα θέματα ασφάλειας, από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το ερώτημά μας είναι σε ποια χώρα ζει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Γιατί όλοι εμείς που ζούμε στην Ελλάδα παρακολουθούμε καθημερινά τις ασκήσεις ανευθυνότητας στις οποίες επιδίδεται και οι οποίες, όπως επανειλημμένα του έχει τονισθεί, εκτός από το Κόμμα του, βλάπτουν τον Τόπο. Παίρνοντας τη συγκυρία του τελευταίου μήνα – όπως ο ίδιος, άλλωστε, ομολογεί – ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ γενικεύει αυθαίρετα και παραπληροφορεί, δίνοντας μια εικόνα για τον Τόπο για την οποία θα έπρεπε να ντρέπεται.

Θα μας ήταν πολύ απλό, και μάλιστα με συγκεκριμένα παραδείγματα, να γυρίσουμε στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ όπου η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας, και ιδίως της ΕΛ.ΑΣ., λόγω κομματισμού είχε κάνει τον Τόπο πραγματικά ξέφραγο αμπέλι. Δεν θα τον ακολουθήσουμε όμως σ’ αυτόν τον κατήφορο. Μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον και η ασφάλεια και η γαλήνη της κοινωνίας, την οποία, ας είναι βέβαιος ο κ. Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, διασφαλίζει και θα διασφαλίζει η ΕΛ.ΑΣ. με τον επαγγελματισμό, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την αυταπάρνηση που τη διακρίνει».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταίες Αναρτήσεις