Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2009Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200908-01-2009: Δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργoύ Εσωτερικών μετά την επίσκεψη σε τραυματίες αστυνομικούς που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Στραυρό και στο...

08-01-2009: Δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργoύ Εσωτερικών μετά την επίσκεψη σε τραυματίες αστυνομικούς που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Στραυρό και στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

210-6977505

Αθήνα, 08 01 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Τσιατούρα, επισκέφθηκε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τον τραυματία αστυνομικό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ¨Ερυθρός Σταυρός¨, καθώς και τον Ειδικό Φρουρό ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την επίθεση ενόπλων στα Ζωνιανά-Κρήτης και νοσηλεύεται στο ¨401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών¨.

Ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός, ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών και συνομίλησε με συγγενείς τους, τους οποίους διαβεβαίωσε για την συμπαράσταση της Πολιτείας και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

Μετά την επίσκεψή του στους τραυματίες, ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεώρησα χρέος μου η πρώτη ενέργεια μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου να είναι οι επισκέψεις στους άτυχους αστυνομικούς: Τον Αστυφύλακα Διαμαντή Μαντζούνη και τον Ειδικό Φρουρό Στάθη Λαζαρίδη, θύματα τυφλών χτυπημάτων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, να εκφράσω στους ίδιους και τις οικογένειές τους τη συμπαράστασή μου και να τους ευχηθώ ταχεία ανάρρωση.

Ταυτόχρονα η σκέψη μου πηγαίνει στους γονείς του αδικοχαμένου Αλέξανδρου, στους οποίους επίσης εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη και συμπαράσταση.

Εργαζόμαστε και θα εργαστούμε συστηματικά και μεθοδικά προκειμένου οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας εναντίον του Διαμαντή να αποκαλυφθούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη». 

Τελευταίες Αναρτήσεις