Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200807-12-2008:Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό

07-12-2008:Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό

Ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Πρ. Παυλόπουλος: Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό για την εξέλιξη των γεγονότων της σημερινής μέρας. Όπως είναι γνωστό, μετά το χθεσινό, οδυνηρό περιστατικό εκφράσαμε όλοι τη θλίψη, τον αποτροπιασμό για ό,τι έγινε. Η Δικαιοσύνη έχει επιληφθεί. Ασκήθηκε δίωξη, απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ο νόμος θα επιβληθεί εναντίον κάθε υπαιτίου, κάθε υπευθύνου. Αντιλαμβάνεται κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις την οργή που μπορεί να υπάρχει. Αντιλαμβάνεται κανείς επίσης το γεγονός ότι καθένας μπορεί στο πλαίσιο άσκησης των δικαιωμάτων τα οποία το Σύνταγμα εξασφαλίζει, να μπορεί να διαδηλώνει αυτό το οποίο θέλει να εκδηλώσει. Εκείνο το οποίο είναι αδιανόητο είναι η ωμή βία. Η ωμή βία, η οποία στρέφεται εναντίον της κοινωνικής γαλήνης και εναντίον της περιουσίας αθώων ανθρώπων. Είναι απαράδεκτο, είναι κατάχρηση των δικαιωμάτων και στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινωνικού συνόλου. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το Νόμο προς κάθε κατεύθυνση.

Τελευταίες Αναρτήσεις