Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Αύγουστος 200821-8-2008: Δηλώσεις του Υφυπουργού Εσωτερικών για την εξιχνίαση της απαγωγής του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

21-8-2008: Δηλώσεις του Υφυπουργού Εσωτερικών για την εξιχνίαση της απαγωγής του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21 Αυγούστου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Χηνοφώτης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Τσιατούρα μετέβη σήμερα (21-8-2008) στη Θεσσαλονίκη όπου την 13:30 ώρα παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, από τον Διευθυντή της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Παπαδόπουλο, η εξιχνίαση της υπόθεσης απαγωγής του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Γεωργίου Μυλωνά.

Προ της παρουσίασης της υπόθεσης ο κ. Υφυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη με τον κ. Αρχηγό για να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ειδική ομάδα σχεδίασης και επιχειρήσεων η οποία επελήφθη για όλες τις ενέργειες, από την πρώτη στιγμή του συμβάντος της απαγωγής του κ. Μυλωνά. Τα συγχαρητήρια έγκεινται στην μεθοδικότητα την οποία επέδειξαν, στον επαγγελματισμό που κατεδείχθη σε όλες τις έρευνες και δράσεις, όχι μόνο της συγκεκριμένης ομάδος η οποία ηγείτο της όλης επιχειρήσεως αλλά και όλης της Ελληνικής Αστυνομίας, λαμβάνοντας υπόψη τις έρευνες και τις επιχειρήσεις που έγιναν σε διαφορετικά σημεία της επικράτειας.

Τα εύσημα ανήκουν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στην ηγεσία της και στην ομάδα υπό τον Διευθυντή Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Παπαδόπουλο, η οποία επελήφθη του θέματος.

Στην ουσία εξιχνιάσθη πλήρως η υπόθεση Μυλωνά συνελήφθησαν οι βασικοί ένοχοι και οπωσδήποτε συνελήφθη και ο δραπέτης από τις φυλακές Κορυδαλλού. Λαμβανομένου υπόψη, όμως, ότι συνεχίζονται οι έρευνες και η προανακριτική διαδικασία, ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλα άτομα. Παράλληλα όμως, θέλω να επισημάνω ότι με τα όπλα τα οποία ευρέθησαν και κατασχέθησαν αποτρέπονται μελλοντικές ενέργειες της συγκεκριμένης ομάδος και ότι αυτό συνεπάγεται από εγκλήματα βαριάς μορφής τα οποία θα μπορούσαν να διαπραχθούν».

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. : 210 6977505
Fax : 210 6929764
e – mail : elasgrty @ mopo . gr

Τελευταίες Αναρτήσεις