Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Ιούνιος 200801-06-2008: Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων και την Περιφερειακή...

01-06-2008: Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων και την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 1 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, πραγματοποίησε σήμερα (Κυριακή 1η Ιουνίου 2008) μη προγραμματισμένη επίσκεψη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων και την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Ο κ. Παυλόπουλος συνομίλησε με τους επικεφαλής και το προσωπικό των υπηρεσιών αυτών, στους οποίους ανέλυσε τις νέες δυνατότητες συντονισμού των επιχειρησιακών δράσεων που έχουν πλέον στην διάθεση τους, μέσα από την άμεση συνεργασία με τα όργανα όλων των βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο νέο περιβάλλον του ενιαίου Υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης συζήτησε με το προσωπικό των υπηρεσιών αυτών και για το θεσμικό έργο που προωθείται από το Υπουργείο Εσωτερικών αυτή την περίοδο.

Φωτογραφίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα www . ydt . gr

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις