Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Μάιος 200829-05-2008: Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας

29-05-2008: Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 
Κέρκυρα, 29-05-2008
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Σήμερα, από τις πρώτες πρωινές ώρες, κάτοικοι της περιοχής Λευκίμμης Κέρκυρας που αντιδρούν στη συνέχιση των εργασιών κατασκευής ΧΥΤΑ, στη θέση Μεσοράχη, απέκλεισαν την επαρχιακή οδό Λευκίμμης – Κάβου και παρεμπόδιζαν την κίνηση μηχανημάτων έργων προς τον ΧΥΤΑ, στήνοντας οδοφράγματα και ανάβοντας φωτιές.
 
Μετά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και ενώ είχαν διασκορπιστεί τα άτομα που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, ανήλικος οδηγός δικύκλου, ετών 16, με συνεπιβάτη άλλο άτομο το οποίο έφερε δύο σιδηρολοστούς, προσπάθησε να διέλθει μέσω των αστυνομικών δυνάμεων. Απομακρυνόμενος, κάνοντας ανάστροφη κίνηση, αρχικά επέπεσε σε 43χρονη γυναίκα τραυματίζοντας την ελαφρά στο χέρι. Χωρίς να σταματήσει συνέχισε την πορεία του και στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη έχασε τον έλεγχο, ανετράπη και παρέσυρε και δεύτερη 43χρονη γυναίκα την οποία τραυμάτισε σοβαρά.
 
Ο νεαρός οδηγός και η σοβαρά τραυματισθείσα γυναίκα νοσηλεύονται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ στην ελαφρά τραυματισθείσα γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης, από όπου και απεχώρησε.
 
Σε βάρος του ανήλικου σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ ο συνεπιβάτης ετράπη σε φυγή και αναζητείται.
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 26610 29124
 

Τελευταίες Αναρτήσεις