Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2002Δελτία Τύπου Αύγουστος 20028-8-2002: Αναζητείται διεθνώς ο Κουφοντίνας

8-8-2002: Αναζητείται διεθνώς ο Κουφοντίνας

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Αθήνα, 8-8-2002 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Όπως είναι γνωστό, αναζητείται, με σκοπό τη σύλληψη, ο Δημήτριος ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ του Κωνσταντίνου και της Βαϊας που γεννήθηκε την 19-3-1958 στην Τερπνή Βισαλτίας Σερρών, τέως κάτοικος Βαρνάβα Αττικής και τώρα αγνώστου διαμονής.

Σε βάρος του εκδόθηκε την 31-7-2002 το με αριθμό 2 ένταλμα σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, για συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν και σωρεία κακουργηματικών πράξεων, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής του στην παραπάνω οργάνωση.

Ο Δημήτριος ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ έχει ύψος 1,75m, είναι κανονικής σωματικής διάπλασης και σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσε ξυρισμένος. Φέρει εμφανές παλαιό έγκαυμα στο εσωτερικό του δεξιού του βραχίονα ο οποίος παρουσιάζει ευδιάκριτη δυσκαμψία. Φορά συνήθως μακρυμάνικα ενδύματα. Οδηγεί μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο. Παρουσιαζόταν με στοιχεία Δημήτριος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Δημήτριος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ενδεχομένως δε και με άλλα.

Παρακαλούμε τους πολίτες να τηλεφωνούν στις τηλεφωνικές γραμμές 170 και 1964 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και να δίνουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, πληροφορίες για άτομα που προσομοιάζουν στα χαρακτηριστικά του Δημήτρη ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ και μπορεί να είναι σχετικές με :

  • Ενοικίαση κατοικίας από τις αρχές Ιουλίου του 2002 και κυρίως από  μεμονωμένο ενοικιαστή ή για περιπτώσεις που άλλο άτομο ενοικίασε την κατοικία και άλλο διαμένει.
  • Συνεχή διαμονή ατόμου, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε σπίτι που ήταν ακατοίκητο ή κατοικούνταν περιστασιακά.
  •  Ασυνήθιστες επισκέψεις σε κατοικίες, ατόμων που μεταφέρουν μικροδέματα με τρόφιμα, ρουχισμό και άλλα είδη.
  • Συγκατοίκηση αγνώστου ατόμου με κάτοικο διαμερίσματος ή μονοκατοικίας, η οποία παρατηρείται από το μήνα Ιούλιο και μετά.
  • Αδικαιολόγητη παρουσία ατόμου σε εξοχικές κατοικίες, αγροικίες και κάθε είδους καταλύματα, όπως καλύβες, σπηλιές και άλλα, ιδιαίτερα δε σε περιοχές που χρησιμοποιούνται από μελισσοκόμους για την τοποθέτηση κυψελών.
  • Μετακίνηση με μέσα μαζικής μεταφοράς και κυρίως με ΤΑΧΙ, ατόμου που παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά  ή άλλες ύποπτες ενδείξεις.
  • Ασυνήθιστη ροή παραγγελιών σε καταστήματα φαγητού για κατ? οίκον παράδοση, από τον Ιούλιο και μετά και κυρίως για παραγγελίες που συνδυάζονται με νέες διευθύνσεις για τα δεδομένα του καταστήματος και άλλες ύποπτες ενδείξεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Τηλ.:2106924558

Fax:2106929764

E-mail:elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις