Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200730-05-2007: Διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

30-05-2007: Διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 30/5/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Η Ελληνική Αστυνομία διοργανώνει το Σάββατο (02-06-2007) και την Κυριακή (03-06-2007) διήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας προς τιμή των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Οι εκδηλώσεις, στις οποίες μπορούν να παραστούν όσοι συνταξιούχοι-απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας επιθυμούν, θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

 

  • Σάββατο (02-06-2007) και ώρα 19.00

 

Στο αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής θα πραγματοποιηθεί μικρή δεξίωση στην οποία θα παραστεί η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αναστάσιο Δημοσχάκη και μέλη όλων των Ενώσεων Αποστράτων Νομού Αττικής.

 

Στην συνάντηση θα συζητηθούν οικονομικά-θεσμικά θέματα που   αφορούν τους απόστρατους αστυνομικούς.

 

 

  • Κυριακή (03-06-2007), Ημέρα μνήμης των Αγίων Πάντων και ώρα 10.30

 

Θα πραγματοποιηθεί Κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Αποστράτων, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Μεσογείων 96). Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και άλλοι επίσημοι.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στη συνέχεια Δοξολογία – Επιμνημόσυνη Δέηση. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Αποστράτων (ΠΟΑΑΣΑ και ΠΟΑΑΑΠ).      

 

Επισημαίνεται ότι η Κυριακή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Η θεσμοθέτηση του εορτασμού της Ημέρας προς τιμή των αποστράτων έγινε από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς τους καθώς και για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού. 

 

 

Στις διήμερες εκδηλώσεις μπορούν να παραστούν εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις