Πε 1 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Αύγουστος 200728-08-2007: O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και προήδρευσε συσκέψεων στις κατά τόπους Αστυνομικές...

28-08-2007: O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και προήδρευσε συσκέψεων στις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 28/08/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης επισκέφθηκε σήμερα (28-8-2007), συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο Χρήστο Δρακόπουλο και Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου Υποστράτηγο Χρήστο Μακρή,  περιοχές και οικισμούς της Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Ηλείας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

 

Ακολούθως, ο κ. Αρχηγός προήδρευσε συσκέψεων στα Αστυνομικά Τμήματα Μεγαλόπολης, Μελιγαλά και Ανδρίτσαινας των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Ηλείας αντίστοιχα στις οποίες συμμετείχαν οι Διοικούντες Αξιωματικοί.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρχηγός έδωσε σαφείς οδηγίες αναφορικά με την εφαρμογή ειδικού σχεδίου αστυνόμευσης των περιοχών, το οποίο περιλαμβάνει περιπολίες καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, με σκοπό την προστασία των σπιτιών και περιουσιών από τυχόν κλοπές, λεηλασίες κ.λ.π. και την συμπαράσταση – εξυπηρέτηση των πυροπλήκτων πολιτών σε συνεργασία με τις αρμόδιες πολιτικές και Στρατιωτικές εν γένει Αρχές.

 

Για την ανάπτυξη του σχεδίου αυτού, έχουν ήδη ενισχυθεί, με απόφαση του κ. Αρχηγού, με επιπλέον προσωπικό και μέσα οι Αστυνομικές Υπηρεσίες των Α.Δ. Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας και Ευβοίας (406 επιπλέον Αστυνομικοί και 80 επιπλέον περιπολικά αυτοκίνητα).

 

 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις