Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Αύγουστος 200727-08-2007: Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

27-08-2007: Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Πρέσβυς κ. Ιωάννης Κοραντής ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, για την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στις προσπάθειες υποστήριξης του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11.00 ώρα στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και διήρκησε μια ώρα.

 

Ο κ. Πρωθυπουργός ενημερώθηκε ακόμη για τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές με την συνδρομή στην εκκένωση των περιοχών, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη δίοδος στις Πυροσβεστικές δυνάμεις στις περιοχές που επιχειρούν, καθώς και τα μέτρα αστυνόμευσης στις περιοχές που επλήγησαν προκειμένου να διασφαλισθούν οι ιδιοκτησίες των πυροπλήκτων.

 

Έγινε επίσης ενημέρωση για την υποδοχή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων και την διοικητική μέριμνα και υποστήριξή τους που έχει αναλάβει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως.

 

Ο κ. Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη προς το προσωπικό του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες προκειμένου να ενταθούν στο έπακρο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στις πληγείσες περιοχές και οι προσπάθειες των Υπηρεσιών, ώστε ο πολίτης να αισθάνεται δίπλα του την Πολιτεία.

 

Κλείνοντας την ενημέρωση ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως διαβεβαίωσε τον κ. Πρωθυπουργό ότι όλο το προσωπικό του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως πράττει και θα πράττει το καθήκον του.      

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 27/08/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις