Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούνιος 200727-06-2007: Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως παρέστη στην τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής του Ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου και στα εγκαίνια του Ι.Κ.Α....

27-06-2007: Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως παρέστη στην τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής του Ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου και στα εγκαίνια του Ι.Κ.Α. στον Χολαργό

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 27/6/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας παρέστη σήμερα  (27-6-2007) στην τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής του Ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου, στην πλατεία Κύπρου του Δήμου Χολαργού. Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Υπουργός Εθνικής ´Aμυνας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Υπουργός ´Aμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόδουλος Πασιαρδής, ο Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτρης Νικολάου, καθώς και άλλοι επίσημοι.

 

Ακολούθως, ο κ. Υπουργός παρευρέθη στα εγκαίνια του Ι.Κ.Α. Χολαργού, όπου μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής ´Aμυνας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Υπουργός Απασχόλησης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος.

 

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο κ. Πολύδωρας είπε:

 

« Αγαπητοί συμπολίτες, διαδέχομαι στο βήμα –σημειώστε το αυτό που λέω, είναι μια γνώμη ενός ευθυδίκη, όπως είμαι εγώ- τον καλύτερο κοινοβουλευτικό επί των θεμάτων της κοινωνικής ασφάλισης, τον Μάκη τον Γιακουμάτο. Αγωνίζεται και αποδεικνύει στον τομέα της ευθύνης του αυτό που είναι δέσμευση και θέση του Κώστα Καραμανλή και της Κυβερνήσεως όλης. Η δέσμευση και θέση είναι ότι τηρούμε τις υποσχέσεις μας.

 

Ο δήμαρχος Νικολάου, εγώ και όλοι οι συνάδελφοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υποσχεθήκαμε Ι.Κ.Α. στον Χολαργό και το φέρνουμε χάρις στο ενδιαφέρον και τις σύντονες ενέργειες του Μάκη του Γιακουμάτου.

 

Δεύτερον, είναι αυταπόδεικτο το γεγονός ότι το Ι.Κ.Α. είναι η έκφανση της κοινωνικής ευαισθησίας της Κυβέρνησής μας. Να το ξέρουν οι ¨αδύνατοι¨ της κοινωνικής σύνθεσης, οι οικονομικά ασθενέστεροι αν θέλετε. Να το ξέρουν ότι ο βραχίονας στήριξης για την αδυναμία, για την ανάγκη, για την αρρώστια, για τη σύνταξη τη χαμηλή, για τη σύνταξη του ανασφάλιστου είναι η Νέα Δημοκρατία. Να το ξέρουν, να το πιστεύουν και εμείς είμαστε εδώ, να φέρουμε τις αποδείξεις.

 

Η τρίτη και τελευταία παρατήρησή μου. Έχουμε πολύ δρόμο κυβερνητικής δουλειάς μπροστά μας. Η πρώτη τετραετία θα έλεγε κανείς, ήταν ο ¨εκβραχισμός¨, να ανοίξουμε τον δρόμο. Η δεύτερη τετραετία θα είναι η τετραετία της επιτάχυνσης ως προς τα αποτελέσματα.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την εντολή που μας επαναλαμβάνεται. Και αυτή η συγκέντρωση απόψε για τα εγκαίνια είναι μια σοβαρή πιστοποίηση και για αυτά που συμβαίνουν τώρα και για εκείνα που θα πράξουμε αύριο με τη νέα νίκη.

 

Σας ευχαριστώ θερμά ».

 

 

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις