Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Αύγουστος 200726-08-2007: Έκτακτη επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στις πυρόπληκτες περιοχές του Νομού Ηλείας

26-08-2007: Έκτακτη επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στις πυρόπληκτες περιοχές του Νομού Ηλείας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης επισκέφτηκε με ελικόπτερο χωριά που απειλούνται από φωτιές σε εξέλιξη, καθώς και τα πυρόπληκτα χωριά Αρτέμιδα, Μάκιστος κ.α. όπου και συνομίλησε με κατοίκους και συγγενείς των θυμάτων.
 
Ενημερώθηκε για την επικρατούσα κατάσταση από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο Δημήτριο Μπουλούκο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Αστυνομικό Διευθυντή Σωτήριο Χρονόπουλο, που έχουν την ευθύνη συντονισμού των αστυνομικών δυνάμεων.
 
Στη συνέχεια συναντήθηκε με εκπροσώπους της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημοσίων φορέων και του Στρατού στο Δημαρχείο της Ζαχάρως όπου και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη.
 
Ο κ. Αρχηγός έδωσε εντολή για άμεση ενίσχυση των εκεί δυνάμεων με άλλες δύο (2) ΔΙΜΕΤ ενώ απευθυνόμενος στους Αξιωματικούς, έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για λήψη μέτρων Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς και για συνέχιση της συνδρομητικής στήριξης προς τις Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 26/08/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις