Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούνιος 200725-06-2007: Τελετή αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

25-06-2007: Τελετή αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 25/6/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη, πραγματοποιήθηκε χθες (24-6-2007) τελετή αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας των παιδικών εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε, στις 20:00, στις εγκαταστάσεις των παιδικών εξοχών στον ΄Αγιο Ανδρέα Αττικής.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών Μέσων και Πληροφορικής του Αρχηγείου Υποστράτηγος Γρηγόριος Αναγνώστου, λοιποί ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, διατελέσαντες Πρόεδροι του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας», τα Μέλη του Δ.Σ., καθώς και εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής και των γειτονικών κατασκηνώσεων.

 

Μετά το πέρας της τελετής αγιασμού, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας απηύθυνε χαιρετισμό, με το οποίο καλωσόρισε τα φιλοξενούμενα παιδιά και τους γονείς τους.

 

Οι παιδικές κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργούν κάθε χρόνο από το 1962, κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, με μέριμνα  του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», το οποίο χρηματοδοτείται από τα αποθέματα των λεσχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Τη φετινή χρονιά θα φιλοξενηθούν 671 παιδιά, κατά τις τρεις καλοκαιρινές κατασκηνωτικές περιόδους, τέκνα του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού εν ενεργεία και εν αποστρατεία, ειδικών φρουρών και συνοριακών φυλάκων) και υπαλλήλων της Ε.Υ.Π.

 

Επιπλέον, κατόπιν διενεργουμένου από το Ίδρυμα ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού, θα επιλεγούν και θα μισθωθούν ιδιωτικές κατασκηνώσεις σε περιοχές της Β. Ελλάδος, της Πελοποννήσου, της Κρήτης και της Θεσσαλίας, οι οποίες θα φιλοξενήσουν 400 παιδιά του προσωπικού της περιφέρειας,κατά το μήνα Αύγουστο. 

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις