Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200725-05-2007:Δηλώσεις του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως σχετικά με παράπονα που φέρεται ότι διατυπώθηκαν από Βρετανούς φιλάθλους

25-05-2007:Δηλώσεις του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως σχετικά με παράπονα που φέρεται ότι διατυπώθηκαν από Βρετανούς φιλάθλους

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με παράπονα που εξέφρασαν ορισμένοι Βρετανοί υπήκοοι, που κατείχαν εισιτήρια και δεν εισήλθαν στο Στάδιο, για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, δήλωσε:

 

« Ο κύριος Πρέσβυς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αρχηγό και σε μένα. Τον συνάντησα και εγώ και είπαμε και αυτή τη λεπτομέρεια για κάποιον ισχυρισμό που προβάλλεται από την Αγγλία για ανθρώπους που έμειναν έξω (από το Στάδιο), χωρίς να μπουν, ενώ είχαν εισιτήριο. Είναι ελάχιστο και ασήμαντο το θέμα.

 

Σεβόμαστε (τις αιτιάσεις) αν υπήρξαν ένα ή δύο τέτοια περιστατικά. Όλα πήγαν καλά. Μάλιστα για την ακρίβεια, εγένετο μία κίνηση σύμφωνα με την συνήθεια και το έθιμο της UEFA να απαγορεύεται η είσοδος δεκαπέντε λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα. Αυτό επιχειρήθηκε εδώ.

 

Ο Αρχηγός είπε: ¨ Φίλαθλοι με εισιτήριο να περάσουν¨. Πέρασαν όλοι! Αν μιλάμε για τάξη μεγέθους ενός, δύο ή τριών προσώπων που έμειναν με εισιτήρια έξω, εκφράζουμε τη λύπη μας. Το είπα και στον Πρέσβυ και το κατανοεί και ο ίδιος και είναι ασήμαντο.

 

Εκφράζουμε την λύπη μας. Δεν μπορεί να πάρει υπόσταση για σοβαρά παράπονα ή για θέμα ».

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 25/05/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις