Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200724-05-2007:Δήλωση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αναστάσιου Δημοσχάκη μετά το πέρας του τελικού Champions League

24-05-2007:Δήλωση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αναστάσιου Δημοσχάκη μετά το πέρας του τελικού Champions League

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΗΛΩΣΗ 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Champions League σε διακαναλική σύνδεση με το αστυνομικό προσωπικό του Λεκανοπεδίου Αττικής, προέβη στον ακόλουθο χαιρετισμό :

 

« Απόψε τελείωσε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ευρώπης, ο τελικός του ChampionsLeague.

 

Στο αποτέλεσμα της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου συνέβαλαν όλοι οι φορείς, κυρίως όμως η Ελληνική Αστυνομία.

 

Όλες και όλοι υπερβάλατε τον εαυτόν σας και υλοποιήσατε κατά γράμμα τα σχέδιά μας.

 

Ως Αρχηγός του Σώματος σας μεταφέρω τα θερμά συγχαρητήρια του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, των Στρατηγών και Επιτελών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

 

Προσωπικά σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ έναν-έναν ξεχωριστά και όλους μαζί για το απόλυτα πετυχημένο αποτέλεσμα που βιώσαμε όλοι μας.

 

Η ΕΛ.ΑΣ. δυνατή, οργανωμένη και αποτελεσματική, δόξασε για μία ακόμη φορά την πατρίδα μας σε όλη την υφήλιο, αφού ο τελικός του ChampionsLeague ξεκινώντας από την Αθήνα θα πρέπει να είναι πάντα κατ’ έτος η πλέον λαμπερή και ασφαλής γιορτή του Ευρωπαϊκού Αθλητισμού.

 

Κλείνοντας, παρακαλώ θερμά όλους να συνεχίσετε στο ίδιο πνεύμα τη γιγαντιαία μας προσπάθεια, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στον Αερολιμένα Αθηνών μέχρι να αποχωρίσει από την Ελλάδα και ο τελευταίος φίλαθλος.

 

Καλή δύναμη και χαιρετισμούς στις οικογένειές σας».

 

 

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 24/05/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις