Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Αύγουστος 200723-08-2007: Έκτακτη Σύσκεψη στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου

23-08-2007: Έκτακτη Σύσκεψη στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Με πρωτοβουλία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αναστάσιου Δημοσχάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα (23-08-2007) και ώρα 11.15 στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την προεδρία του, Έκτακτη Σύσκεψη ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
 
Στη Σύσκεψη παρέστησαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης Υποστράτηγος Στέφανος Σκότης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Δημητρόπουλος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας κ. Ευριπίδης Ρεβελάκης, ο εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Καμινάρης και ο Γενικός Διευθυντής της Super League κ. Γεώργιος Κυριακός.
 
Αντικείμενο της Σύσκεψης ήταν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών συναντήσεων ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου.
 
Ειδικότερα, συζητήθηκαν τα εξής ζητήματα:
  • Η συνέχιση εφαρμογής της Απόφασης της Super League που προέβλεπε την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας,
  • η εφαρμογή ονομαστικοποιημένου/αριθμημένου εισιτηρίου από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και
  • η ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των αθλητικών ποδοσφαιρικών χώρων.
Ο κ. Αρχηγός έκανε έκκληση για την εφαρμογή των ανωτέρω μέτρων. Σε περίπτωση μη αποδοχής τους, έθεσε προ των ευθυνών τους τις Π.Α.Ε.
 
Κατά τη διάρκεια της Σύσκεψης υπήρξε κοινή αποδοχή των θεμάτων και τονίστηκε η σημασία της συμβολής και συνδρομής όλων για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Παράλληλα, ζητήθηκε από τον Εκπρόσωπο της Super League να θέσει το ζήτημα της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων τής φιλοξενούμενης ομάδας και κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.
 
Τέλος, για τα ζητήματα που συζητήθηκαν ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Αθλητικός Εισαγγελέας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 23/08/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις