Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούλιος 200723-07-2007: Δηλώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στα Μ.Μ.Ε. κατά την άφιξή του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής...

23-07-2007: Δηλώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στα Μ.Μ.Ε. κατά την άφιξή του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Κατά την άφιξή του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ερωτηθείς από εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., δήλωσε τα εξής:

« Βρίσκομαι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να έχω μια συνάντηση με τον Στρατηγό σας, με τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Νομών Δυτικής Ελλάδος, καθώς επίσης και με όλους τους Διοικητές Υπηρεσιών Τάξεως, Τροχαίας και Ασφάλειας.

Θα γίνει μία αποτίμηση του μέχρι τώρα επιτελούμενου έργου από όλες τις Μάχιμες Υπηρεσίες και τις Επιτελικές. Θα ακούσω τους Αξιωματικούς σε ό,τι αφορά τα αιτήματά τους και ταυτόχρονα, θα παρέξω οδηγίες και κυρίως αυτήν την περίοδο που έχουμε μεγάλη διακίνηση στη Δυτική Ελλάδα με όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή. 

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Οι στόχοι βλέπετε να επιτυγχάνονται; 

Απάντηση κ. Αρχηγού: Η Δυτική Ελλάδα είναι προτεραιότητα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως μετά την Αττική και την Θεσσαλονίκη. Το ενδιαφέρον μας είναι συνεχές. Ενημερωνόμεθα για όλα. Είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν οι Υπηρεσίες μας. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο αυτό. 

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Με συνδικαλιστές θα συναντηθείτε; Γιατί οι συνδικαλιστές ζητούν περισσότερη Δύναμη. Υπάρχει έλλειψη προσωπικού, λένε. 

Απάντηση κ. Αρχηγού: Δεν έχουμε μεγάλες αποκλίσεις. ´Aλλωστε, είπα κι από την αρχή ότι η Δυτική Ελλάδα είναι μέσα στις προτεραιότητές μας. Οι αποκλίσεις είναι ελάχιστες. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας τις τοποθετήσεις των νέων Αρχιφυλάκων, έχουμε την έξοδο των νέων Ειδικών Φρουρών περίπου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αλλά το κυριότερο έχουμε την έξοδο των νέων Αστυφυλάκων, περίπου 1.950. Ένας αριθμός όλων αυτών των κατηγοριών που προείπα θα τοποθετηθεί και στην Δυτική Ελλάδα.

 

Ταυτόχρονα, να μην ξεχνάμε ότι οι γενικές μεταθέσεις έχουν ήδη διαταχθεί. Μέχρι τις 31-8 θα υλοποιηθούν. Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγο καιρό, τοποθετήσαμε τους νέους Αξιωματικούς. Ένας αριθμός, ναι μεν περιορισμένος, αλλά ικανός, τοποθετήθηκε και στην Δυτική Ελλάδα. ».

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 23/7/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις