Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Αύγουστος 200722-08-2007: Ανακοίνωση με δήλωση του Επιτετραμμένου της Νιγηρίας

22-08-2007: Ανακοίνωση με δήλωση του Επιτετραμμένου της Νιγηρίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 22/08/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Σε συνέχεια σημερινού Δελτίου Τύπου για τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυ ε.τ. κ. Κωστή Αιλιανού με τον Επιτετραμμένο της Νιγηρίας, κ. Mohammed Sani Dole, παρατίθεται η ακριβής δήλωση του Επιτετραμμένου:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που με υποδέχεται σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Ενημερώθηκα λεπτομερώς για το περιστατικό του θανάτου του Νιγηριανού συμπατριώτη μου Onyoha Tony.

 

Ήταν πολύ λυπηρό περιστατικό. Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με ενημέρωσε σχετικά και μου υποσχέθηκε ότι ενδελεχείς έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση της αιτίας του λυπηρού αυτού περιστατικού. Συνεπώς, θέλω να καλέσω τους συμπατριώτες μου και να τους συστήσω να παραμείνουν ήρεμοι περιμένοντας το αποτέλεσμα της έρευνας. Τους προτρέπω να αποφεύγουν τις παρεισφρήσεις των αναρχικών στοιχείων στις συγκεντρώσεις τους.

 

Θέλουμε όλοι ειρήνη. Ο Αρχηγός με διαβεβαίωσε για την ενδελεχή έρευνα που ακολουθείται και για τις προσπάθειες που γίνονται από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των δύο εμπλεκομένων ατόμων στο περιστατικό».

 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις