Σα 25 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούλιος 200721-07-2007:Επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

21-07-2007:Επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης θα πραγματοποιήσει αύριο (23-7-2007) επίσκεψη-επιθεώρηση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και θα προεδρεύσει συσκέψεως στην οποία θα συμμετέχουν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγος Δημήτριος Μπουλούκος, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας καθώς και οι Διοικητές των Υπηρεσιών Τάξεως, Ασφαλείας και Τροχαίας όλης της Περιφέρειας.

Τον κ. Αρχηγό θα συνοδεύει ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Δημήτριος Πανόπουλος.

Η επίσκεψη του κ. Αρχηγού στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις όλης της Χώρας, με στόχο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και των ειδικότερων δράσεων, κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου, όπου παρατηρείται και η μεγάλη κινητικότητα εκδρομέων.

Όμοιες επισκέψεις-επιθεωρήσεις σε Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας θα πραγματοποιήσουν και οι λοιποί Αντιστράτηγοι του Σώματος (Υπαρχηγός, Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου, Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος), για καθοδήγηση των Υπηρεσιών και παροχή κατευθύνσεων.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 22/07/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις