Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούλιος 200720-07-2007:Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με το προεδρείο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

20-07-2007:Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με το προεδρείο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας συναντήθηκε σήμερα (20-7-2007) στο Γραφείο του, με το προεδρείο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Ντούμα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Φαναριώτη.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θεσμικά και οικονομικά θέματα.

 

Ο κ. Υπουργός δήλωσε ότι: « Δέσμευση της Υπηρεσίας είναι ότι ως προς τις επικείμενες τοποθετήσεις – μεταθέσεις των Ειδικών Φρουρών θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, ιδίως για τους παλαιούς, τα κριτήρια των κοινωνικών και οικογενειακών συνθηκών σε συνδυασμό με τις ανάγκες της Υπηρεσίας »

 

Σε σχέση με τα μισθολογικά ζητήματα, ο κ. Υπουργός επανέλαβε την δέσμευση, την οποία έχει ανακοινώσει και στην συνάντησή του με το Σωματείο των Συνοριακών Φυλάκων, ότι επιθυμία του είναι να αρθούν οι οικονομικές ανισότητες μεταξύ του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και υποσχέθηκε ότι αντιπρόσωπος του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών, θα συμμετάσχει στην Ειδική Επιτροπή Επεξεργασίας που θα συσταθεί προς τούτο. 

 

Πριν από την συνάντηση με τον κ. Υπουργό, το προεδρείο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής είχε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αναστάσιο Δημοσχάκη, παρουσία και του προϊσταμένου του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστρατήγου Δημητρίου Πανόπουλου.

 

   

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 20/07/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις