Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούλιος 200719-07-2007: Συνεδρίαση του ιατρικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Υφυπουργού Υγείας για την εξέταση της πορείας της υγείας του...

19-07-2007: Συνεδρίαση του ιατρικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Υφυπουργού Υγείας για την εξέταση της πορείας της υγείας του τραυματισθέντος αστυνομικού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Συνεδρίασε σήμερα (19-07-2007) το ιατρικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Υφυπουργού Υγείας κ. Γεωργίου Κωνσταντόπουλου, ως προς την εξέταση της υγείας του τραυματισθέντος και νοσηλευομένου από 06-07-2007 αστυνομικού. Στο συμβούλιο συμμετείχαν κορυφαίοι ιατροί δημοσίων, ιδιωτικών και στρατιωτικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.
 
Προ της συνεδριάσεως του ιατρικού συμβουλίου ο κ. Υφυπουργός και οι μετέχοντες ιατροί είχαν συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αναστάσιο Δημοσχάκη ο οποίος είχε μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας προκειμένου να επισκεφθεί τον τραυματισθέντα αστυνομικό.
 
Στις συζητήσεις κατά την διάρκεια του Συμβουλίου πιστοποιήθηκε ότι η κατάσταση της υγείας τού ασθενούς είναι σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη και κρίθηκε σκόπιμο όπως, για περαιτέρω παρακολούθηση της υγείας του, υπάρξει μεταφορά τού τραυματισθέντος, από το Νοσοκομείο που νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο 20-07-2007.
 
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια της διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τού Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας για την ευαισθησία, την προσοχή και την αμέριστη ιατρική βοήθεια που παρείχαν στον τραυματία αστυνομικό.
 
Ειδικότερες ευχαριστίες απευθύνονται στον Διευθυντή του Νευροχειρουργικού Τμήματος κ. Επαμεινώνδα Κωνσταντινίδη και στον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου κ. Αλέξανδρο Αναστασάκη για τις άοκνες προσπάθειές τους προς υποβοήθηση του ασθενούς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 19/07/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις