Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200717-05-2007:Δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

17-05-2007:Δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

ΓΕΝΙΚΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                                        17-5-2007

Την 16-5-2007 και ώρα 23.30, στον Aγιο Στέφανο Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και εβδομήντα τεσσάρων γραμμαρίων (1.074 Κgr), επιμελώς κρυμμένη εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, στο χώρο του κινητήρα, την οποία προόριζε προς πώληση σε αστυνομικό της ανωτέρω Υπηρεσίας που εμφανίσθηκε ως υποψήφιος αγοραστής, έναντι προσυμφωνηθέντος χρηματικού ποσού, σαράντα έξι χιλιάδων (46.000) ΕΥΡΩ.

Συνελήφθη επίσης ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο οποίος παρείχε προς τον ανωτέρω αλλοδαπό καθήκοντα παρακολούθησης και ένοπλης προστασίας κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας των ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Στην κατοχή του συλληφθέντος αστυνομικού βρέθηκαν : 

α) ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm  με γεμιστήρα και επτά (7) φυσίγγια, το οποίο κατείχε παράνομα και β) ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm, το οποίο κατείχε νόμιμα, με γεμιστήρα δεκαπέντε (15) φυσιγγίων και ένα (1) φυσίγγιο στη θαλάμη του όπλου, το οποίο ήταν έτοιμο προς χρήση.

Οι δύο (2) συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, ενώ η ναρκωτική ουσία, το αυτοκίνητο, η μοτοσικλέτα, τα όπλα μετά γεμιστήρων και φυσιγγίων, καθώς και τρία (3) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν αρμοδίως.
Εξετάζεται η συμμετοχή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.-

Τελευταίες Αναρτήσεις