Σα 25 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200716-05-2007: Ανακοίνωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως για την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ./Μ.Τ.Σ.

16-05-2007: Ανακοίνωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως για την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ./Μ.Τ.Σ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 16/05/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

?μεση αντίδραση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως για την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ./Μ.Τ.Σ.

 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας μόλις πληροφορήθηκε την ανακοίνωση για την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ./Μ.Τ.Σ. την Πέμπτη 17 Μαΐου 2007, με θέμα τον διαχωρισμό και την κατανομή των μερισμάτων των μερισματούχων των προερχομένων από την Ελληνική Αστυνομία, επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικά με τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γιάννη Αγγέλου καθώς και με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο.

 

Ο κ. Πολύδωρας έθεσε το ζήτημα της αιφνιδιαστικής συγκλήσεως του Δ.Σ. και διετύπωσε το αίτημα να αποτραπεί η από κάθε άποψη εσφαλμένη και εις βάρος του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας ενέργεια καθώς και το ενδεχόμενο λήψεως δυσμενούς αποφάσεως.

 

Μετά από λίγο ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος ενημέρωσε τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως ότι δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάσεως του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ.  κανένα παρόμοιο θέμα (διαχωρισμού και ανακατανομής των μερισμάτων σε ασφαλισμένους στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού).

 

Η συζήτηση και οι διυπουργικές συνεννοήσεις για την βιωσιμότητα του Ταμείου συνεχίζονται μέχρις εξευρέσεως της προσφορότερης λύσης.

 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις