Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούνιος 200715-06-2007:Έκτακτη επιθεώρηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας

15-06-2007:Έκτακτη επιθεώρηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 15/06/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης ενήργησε έκτακτη επιθεώρηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, όπου ενημερώθηκε από τον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Γάτο και τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γιαννακούρη Ιωάννη για την λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.
 
Ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με όλους τους Αξιωματικούς του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης και παρείχε κατευθύνσεις και οδηγίες, καθώς και παραινέσεις για θέματα αστυνόμευσης, τάξεως , ασφάλειας και τροχαίας για  την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
 
Επιπλέον ο κ. Αρχηγός τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης των πεζών περιπολιών και τη διάθεση σε αυτές και προσωπικού που υπηρετεί στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενόψει της τουριστικής περιόδου και του μεγάλου αριθμού επισκεπτών που θα βρίσκεται στις τουριστικές περιοχές της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.
 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αυξημένη προσοχή που πρέπει να έχουν οι αστυνομικοί σε σχέση με τις μεταγωγές, ελέγχους καταστημάτων, οχημάτων και χώρων και τις λοιπές δράσεις αποτροπής εγκληματικότητας.
 
Ο κ. Αρχηγός ζήτησε την δραστηριοποίηση των Ο.Π.Κ.Ε. και Ο.Ε.Π.Τ.Α.,  καθώς και την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να επιδειχθεί ως προς την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ανάλυση των αιτίων όταν αυτά (τα τροχαία ατυχήματα) λαμβάνουν χώρα.
 
Τέλος διαβεβαίωσε ότι θα ενισχυθεί σύντομα η Αστυνομική Διεύθυνση με Αξιωματικούς, Αρχιφύλακες και Αστυφύλακες που θα αποφοιτήσουν από τις αστυνομικές Σχολές.
  
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις