Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούνιος 200715-06-2007: Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ)

15-06-2007: Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

     

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15-6-2007) και ώρα 10:30, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές), η τελετή αποφοίτησης 68 Αστυνόμων Α΄ και 3 Αστυνόμων Β΄ από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα πτυχία επέδωσε στους αποφοίτους ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Χρήστος Δρακόπουλος, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Λεωνίδας Πολύδωρας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Δημήτριος Πανόπουλος, καθώς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) υπάγεται στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει ως αποστολή την μετεκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Σκοπός είναι η διαρκής ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού στα σύγχρονα θέματα και προβλήματα γενικού και ειδικού αστυνομικού ενδιαφέροντος.
 

Αθήνα, 15/06/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις