Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2002Δελτία Τύπου Μάρτιος 200214-3-2002: Σύσκεψη για την Πορεία του Σχεδιασμού Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων 2004

14-3-2002: Σύσκεψη για την Πορεία του Σχεδιασμού Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων 2004

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

14-3-2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη με θέμα την πρόοδο του Προγράμματος Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, πραγματοποιήθηκε  σήμερα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Μ. Χρυσοχοϊδη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός  Δημόσιας Τάξης  κ. Ευάγγελος Μαλέσιος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Ευσταθιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών `Εργων 2004 του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Κ. Καρτάλης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος κ. Φ. Νασιάκος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος  Αντιναύαρχος  κ. Χ. Δελημιχάλης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος  κ. Π. Φούρλας,  ο Διοικητής της ΕΥΠ κ. Π. Αποστολίδης, ο Προϊστάμενος του νέου Κλάδου Ολυμπιακών Αγώνων του Γ.Ε.ΕΘ.Α. Αντιστράτηγος κ. Β. Γιαννόπουλος ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Β. Κωνσταντινίδης και  εκ μέρους της Ο.E.O.Α ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ι. Σπανουδάκης .   

Κατά τη σύσκεψη έγινε καταγραφή της προόδου και των εκκρεμοτήτων με σκοπό την αντιμετώπισή τους στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του Προγράμματος Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων. Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με το σχεδιασμό Ασφάλειας, τις υποδομές και τα έργα, το ανθρώπινο δυναμικό, την εκπαίδευση, τους πόρους και τις δαπάνες.

Επίσης, στο πλαίσιο της συστράτευσης και της συντονισμένης δράσης των εμπλεκόμενων φορέων, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η  μεταξύ τους αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία για ασφαλείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τελευταίες Αναρτήσεις