Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Μάιος 200714-05-2007: Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής

14-05-2007: Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προήδρευσε σήμερα (14-05-2007) συσκέψεως στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Χρήστος Δρακόπουλος, ο Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγος Δρόσος Μπουγούδης, oι Α΄ και Β΄ Υποδιευθυντές Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχοι Ελευθέριος Οικονόμου και Λάμπρος Παππάς, οι Προϊστάμενοι των Υποδιευθύνσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι Τμηματάρχες των Τμημάτων αυτών, καθώς και οι Αξιωματικοί του Κεντρικού της Ασφάλειας.
 
Ο κ. Αρχηγός απηύθυνε συστάσεις και έδωσε κατευθύνσεις προς όλους τους Αξιωματικούς για την εκτέλεση των καθηκόντων τους και των υποχρεώσεων διοικήσεως, όπως αυτές προδιαγράφονται από τις διατάξεις του Σώματος. Παράλληλα, ζήτησε από τους συμμετέχοντες Αξιωματικούς να εμπνεύσουν τους υφισταμένους τους και να τελούν συνεχώς σε εγρήγορση κατά την άσκηση του αστυνομικού έργου. Χαρακτηριστικά, ο κ. Δημοσχάκης δήλωσε ότι φέτος είναι η “χρονιά της Ασφάλειας” και ότι, τόσο οι Κεντρικές Υπηρεσίες Ασφαλείας, όσο και τα Τμήματα Ασφαλείας θα ενισχυθούν με προσωπικό, οχήματα και τεχνικά μέσα για την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της αποστολής τους.
 
Επίσης, ο κ. Αρχηγός  ζήτησε την διϋπηρεσιακή υποστηρικτική συνδρομή των Υπηρεσιών Ασφαλείας προς την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική) και την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, με την παροχή και τη διάθεση πληροφοριών σε αυτές.   
 
Στο πλαίσιο της συσκέψεως, ο κ. Αρχηγός συνομίλησε με τους Αξιωματικούς, με τους οποίους και αντάλλαξε απόψεις για θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας. 
 
Τέλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη για την εξέλιξη των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων του αστυνομικού προσωπικού, για την εξέλιξη του κτιριολογικού προγράμματος για την στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, καθώς και τις μεταρρυθμίσεις που συντελούνται στο Σώμα.  
 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 14/05/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις